Nagrada GZS Feniks 2022

Na razpisu Gospodarska zbornica Slovenije za nagrado #FENIKS za leto 2022 se je QUANTUM Consulting (Andrej Androjna) kot izvajalec skupaj z naročnikom Salonit Anhovo uvrstil na drugo mesto s projektom nadgradnje vzdrževanja (PNV).

Prejeli smo priznanje FENIKS za posebej kakovosten projekt na področju #managementconsulting, kar je nedvomno velika vzpodbuda za nadaljnje delo.

Združenje za management consulting Zbornice poslovno storitvenih dejavnosti v okviru GZS vsako leto z nagrado FENIKS promovira kakovost, inovativnost, uspešnost in učinkovitost svetovalnih projektov v gospodarstvu.

Zahvala celotni ekipi Salonita Anhovo za odlično sodelovanje in čestitke za dosežke. Skupaj smo dodali nov kamenček v mozaik razumevanja, da proces vzdrževanja lahko ustvarja vrednost in podpira trajnostni razvoj.

Naj vzdrževanje tudi v drugih proizvodnih okoljih po vzoru mitološkega FENIKSA vstane iz pepela in zavzame mesto, ki mu v sodobnih poslovnih okoljih pripada – kot enemu ključnih procesov obvladovanja premoženja (#assetmanagement).