SREBRNA MEDALJA, CONSTANTINUS – Global Management Consulting Award

QUANTUM Consulting je skupaj z naročnikom Salonit Anhovo d.d. prejelo srebrno medaljo CONSTANTINUS – Global Management Consulting Award za projekt nadgradnje procesa vzdrževanja.

Žirija je zapisala: “Sistematičen in analitičen strateški pristop k večji učinkovitosti, zmanjšanju števila poškodb, izboljšanju procesov in poslovnih rezultatov. Opis projekta kaže na visoko profesionalnost ter kombinacijo sistematičnega pristopa z individualno skrbnostjo. Na takšne rezultate ste lahko upravičeno ponosni. Projekt je za podjetje bistven dejavnik na poti k učinkovitosti in trajnosti.”

Na podelitvi nagrad, ki jo je organiziral International Council of Management Consulting Institutes, se je predstavilo 12 finalistov iz 11 držav. Prišli so iz Avstrije, Brazilije, Kanade, Kitajske, Irana, Irske, Italije, Rusije, Singapurja, Slovenije, Kanade in Ukrajine.

V veliko veselje mi je bilo stati na odru skupaj z Dorijanom Maršičem iz Inkubatorja Sežana, ki je osvojil zlato medaljo. Čestitam!

Dve vrhunski uvrstitvi za podjetji iz majhne Slovenije sta vsekakor vredni priznanja.

Ponovno je treba poudariti, da management vzdrževanja ni ravno pogosta tema nagrajenih projektov poslovnega svetovanja in da si zasluži več pozornosti najvišjega vodstva. Na tem področju je velik potencial, še posebej, če je pravilno povezano s sodobnimi praksami obvladovanja premoženja.